x

Red Hot Chili Peppers i slutfasen med nyt album

Red Hot Chili Peppers i slutfasen med nyt album

Som vi kunne fortælle tilbage i oktober, er Red Hot Chili Peppers et af hovednavnene på sommerens Roskilde Festival. Med sig har de forhåbentlig deres kommende album, som de ifølge forsanger Anthony Kiedis er ved at lægge sidste hånd på. Albummet, der endnu ikke har fået en officiel titel, er det første udspil fra bandet siden 2011, hvor de udgav albummet "I'm With You".

Til det nye album har det alternative rockband, der er kendt for sange som "Californication", "By The Way" og "Give It Away", arbejdet sammen med produceren Brian Burton, der også er kendt som Danger Mouse. I radioprogrammeet Joney's Jukebox på den amerikanske station 95,5 KLOS fortalte Kiedis om samarbejdet:

"Vi havde skrevet 24 sange, før vi startede op med ham. Han sagde 'lad os beholde et par stykker af dem, men lad os gå i studiet og skrive helt nye sange'. Vi kiggede på hinanden og fortalte ham, at vi sådan set allerede havde skrevet sangene, men han sagde nej, han ville hellere skrive nye sange i studiet. Så for at ære denne nye proces skrev vi helt nye sange, og det var godt, at vi gjorde det."

Kiedis tilføjede, at bandet skal tilbage i studiet senere på måneden for at færdiggøre albummet. "Vi skal tilbage og høre sangene og se, om vi kan gøre dem endnu bedre."

Det er endnu ikke blevet offentliggjort, hvilken dag Red Hot Chili Peppers skal spille på Roskilde Festival.

Lyt til "Give It Away" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA