x

Kanye West vil ikke udgive musik i fysisk format

Kanye West vil ikke udgive musik i fysisk format

Ifølge Kanye West er cd'en et levn fra fortiden. West skrev i går på Twitter, at han er færdig med at udgive musik i cd-format, og at han for fremtiden kun vil udgive musik via streamingtjenester.

 

 

Blot en enkelt dag efter udgivelsen af Kanye West nyeste album "The Life of Pablo", som udkom tilbage i februar måned, trak rapperen albummet tilbage fra købe-download, så det udelukkende kan streames igennem streamingtjenesten Tidal.

Albummet kan forsat kun streames via Tidal. Ifølge Billboard har Kanye West tidligere samarbejdet med både Def Jam og Universal Music Group med det formål at finde den bedste udgivelsesmetode for albummet, og her var en fysisk cd-udgivelse også på tale.

Til trods for dette skal fans ifølge Wests seneste Twitter-udbrud dog ikke forvente, at der kommer et fysisk album, da albummet i sin fysiske form ifølge rapperen hører fortiden til.

Kanye Wests forrige album "Yeezus" brugte en transparent cd-kassette som cover. På Twitter fortæller den selvtilfredse rapper, at netop dette album symboliserede cd'ens begravelse med "åben kiste":

 

 

Hvornår "The Life of Pablo" bliver tilgængelige på andre streamingstjenester end Tidal vides endnu ikke.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA