x

Alex Vargas spiller i Koncerthuset

Alex Vargas spiller i Koncerthuset

Efter at have udsolgt to Store Vega-koncerter til foråret og annonceret koncerten på dette års Roskilde Festival tilføjer den karismatiske Alex Vargas, grundet den massive efterspørgsel, nu endnu en koncert. Denne gang bliver det på en af landets absolut smukkeste scener, nemlig Koncertsalen i DR Koncerthuset tirsdag 11. oktober 2016.

Nyheden om koncerten, som i øvrigt bliver Alex Vargas' debut i Koncerthuset, kommer på samme tid som offentliggørelsen af det fulde program for dette års Roskilde Festival, hvor Vargas er at finde på plakaten. Det bliver endnu en skelsættende debut for den unge Vargas, som også er blevet offentliggjort til at skulle spille på blandt andet Spot, Wonderfestiwall, Nibe Festival, Smukfest og Northside Festival.

Ud over at have fået en varm modtagelse for såvel ep som livekoncerter nyder Alex Vargas også godt af sin succes i udlandet, hvor han er blevet et yderst populært livenavn – ikke mindst i Holland, hvor han for nyligt udsolgte spillestedet Paradiso i Amsterdam, mens hans seneste ep, "Giving Up The Ghost", nåede en førsteplads på hollandsk iTunes. Herhjemme hitter både ep'en og singlen 'Shackled Up', der tidligere på året var P3's Uundgåelige, ligeledes på iTunes-hitlisterne.

Om Alex Vargas kan spille den store koncertsal i Koncerthuset op, kan du ved selvsyn opleve tirsdag 11. oktober. Billetter til koncerten kan købes hos GAFFA Live.

Varm op med "Wear Your Demons Out" fra GAFFA-Prisen 2015 på Bremen Teater:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA