x

Christopher spiller live og signerer plader på Hovedbanegården

Christopher spiller live og signerer plader på Hovedbanegården

På fredag den 15. april udgiver Christopher sit tredje album, "Closer", og samme dag spiller han en håndfuld sange og signerer plader på Hovedbanegården. Det sker klokken 18.30.

GAFFAs aprilnummer, der er på gaden nu, bringer et stort interview med Christopher. Du kan også læse interviewet online her.

Kernen på produktionsholdet på det nye album udgøres af Frederik og Fridolin Nordsø (også kendt fra The William Blakes og The Mountains), der også spillede en central rolle på forgængeren "Told You So". Det var et par sange fra det partnerskab, der gav Christopher det endelige gennembrud i 2014 og ændrede hans status fra lovende til etableret. Sangene "Crazy" og "Mama" var blandt årets mest populære, og albummet toppede Spotifys danske streaming-hitliste i mere end 50 dage efter udgivelsen.

Gennembruddet blev cementeret, da Christopher modtog priserne for Bedste Album, Publikumsprisen og Bedste Club Track ved Danish Music Awards 2014. 450.000 følger ham nu på Instragram, og en kvart million følger hans Facebook-opdateringer.

"Closer" har allerede født tre hitsingler: "Tulips", der var et af de største danske hits i 2015 og har flere end 11 millioner streams på Spotify, "Limousine", et samarbejde mellem Christopher og den norske rap-duo Madcon og senest "I Won't Let You Down" med den amerikanske sangerinde Bekuh Boom.

Christopher debuterede i 2012 med albummet "Colours". Hans andet album "Told You So" fra 2014 fik fire stjerner af GAFFAs Nanna Jenner Jensen, der blandt andet skrev:

"Trods lidt lettere intetsigende numre hist og her holdes niveauet højt pladen igennem. Det lyder godt, selvom numrene nogle gange peger i lidt for forskellige retninger. Eksempelvis på nummeret 'High On Life', der lugter rigtig meget af 'Save the World Tonight' med Swedish House Mafia. Christopher har helt sikkert taget det første og dybe spadestik mod at finde sit eget musikalske ståsted. Han er rigtig godt på vej, men han er der ikke helt endnu." Læs hele anmeldelsen her.

Varm op med Christophers seneste musikvideo, "I Won't Let You Down":


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA