x

Se The Eclectic Moniker i barnligt selskab i ny video

Se The Eclectic Moniker i barnligt selskab i ny video

The Eclectic Moniker stormede frem i 2011, da de med hits som "Easter Island" og "Sports" hurtigt fik etableret sig med en let genkendelig world-pop-lyd, der med de varme calypso-rytmer ledte tankerne hen på Caribiens hvide sandstrande. På bandets nye single "Avalanche" er world-lyden lagt på hylden til fordel for en mere rendyrket pop med 80'er-undertoner – stadig med den umiskendelige Eclectic Moniker-lyd.

"Avalanche" handler om at finde lyset midt i modløsheden, forklarer forsanger Frederik Vedersø og uddyber: ""Avalanche" handler om at finde lyset, når alt omkring dig virker mørkt og dunkelt. Selv i de mørkeste stunder er der et lille lys, der danser videre – og det er dét, man skal finde og holde fast i".

I den medfølgende video, der med humoristisk snilde og på autentisk Eclectic Moniker-manér spiller på 80'er-klichéerne, tænker drengene tilbage og lader sig fylde af barnlig glæde og umiddelbarhed, når de danser i kulørte lamper med børn, der symboliserer håbet, uskylden og den allestedsnærværende livslyst.

The Eclectic Moniker peger med udgivelsen af singlen mod et kommende album, en Danmarks-turné og altså starten på et nyt og mere poppet kapitel for bandet. Der er endnu ikke sat dato på udgivelsen af det nye album, men de første datoer for Danmarks-turnéen ligger fast. Se mere her. 

Se og hør "Avalanche" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA