Nyhed

Se video med Raske Penges nyeste opdagelse – Mads Beldring

Dancehall-kunstneren har taget singer-songwriteren under sine vinger

Den danske sanger og sangskriver Mads Beldring er klar med sin nye single og musikvideo, "Et øjeblik efter". Sangen er Mads Beldrings første udspil siden 2013 og er forløber for ep’en "Udenpåindeni", der sendes på gaden i september 2016. Samtidig er det Mads Beldrings første udgivelse på pladeselskabet Raske Plader, der ejes og drives af Raske Penge.

"Et øjeblik efter" beskriver, med Mads Beldrings egne ord, den omtumlede sindstilstand på vej hjem fra Funchs Vinstue kl 05.00 en juni morgen. Hånd i hånd med sig selv og klogere end resten af verden. På flugt fra virkeligheden, momentært forelsket i hende, der selv er momentært forelsket, fordi I begge ikke må, og fremtidperspektivet er håbløst. En hyldest til ungdommen, alderdommen, nuet og København i morgensol.

Mads Beldring er måske ikke bredt kendt endnu, men han er højt værdsat af mange af sine kolleger.

"En af Danmarks største og bedste hemmeligheder," har den selverklærede formand for fanklubben Kaspar Kaae (Cody) udtalt.  En klub, der også tæller navne som Alberte, Kresten Osgood, Frederik Vedersø (The White Album, The Eclectic Moniker), Jacob Bellens og Raske Penge.


Faktisk er sidstnævnte så stor fan, at han tilbød Beldring at udsende den kommende ep på sit eget pladeselskab Raske Plader, selvom Beldring musikalsk ligger langt fra de øvrige, mere urban-orienterede udgivelser på hans label.

Ep’en "Udenpåindeni" udgives derfor på Raske Plader på 200 individuelt udsmykkede covers udført af diverse kunstnere. Coverne er genbrugscovers vendt på vrangen som en kommentar til brug-og-smid-væk-kulturen og en påmindelse om, at det udenpå ikke nødvendigvis er det samme indeni. Ep'en udkommer som nævnt til september.

Mads Beldrings debutalbum "Hør Nu Her" udkom tilbage i 2012. På "Et øjeblik efter" følger Mads Beldring det singer-songwriter-orienterede univers fra debuten, men denne gang i et mere opdateret lydbillede, hvor elektroniske elementer og samples også er taget i brug. "Et Øjeblik Efter" er produceret af Lars Vognstrup og Beldring selv.


Mads Beldring kan opleves live med band her:
3. juni : Folk Fantastiq, Svendborg 
https://www.facebook.com/folkfantastiq/?fref=ts

17. juni: Klub Geyser @ Kulturhus Islands Brygge, København   https://www.facebook.com/KlubGeyser/?fref=ts

  

ANNONCE