x

Noel om Liam: "Vi var ikke kommet nogle steder uden hinanden"

Noel om Liam: "Vi var ikke kommet nogle steder uden hinanden"

I et sjældent ømt øjeblik medgiver den tidligere Oasis-frontmand, at ham og broderen næppe var kommet specielt langt uden hinanden. 

Listen af intriger, skænderier og mundghuggerier mellem Noel og Liam Gallagher er ret så veldokumenteret og noget nær uendeligt lang. Siden Oasis gik fra hinanden for små 10 år siden, har svinerne fløjet frem og tilbage mere eller mindre uafbrudt mellem de to tidligere frontmænd, men nu er der måske ved at komme nye boller på suppen.
Tilbage i august udgav Liam singlen "One of Us", som kan læses som en håndsrækning til broderen, og nu virker det til, at også Noel er i en eller form for forsonings-humør. I et mindre interview med Sky News i forbindelse med hans tilstedeværelse ved BMI Awards i London, hvor han i øvrigt fik overrakt en pris for hans sangskriver-karriere, gik Noel i dybden med flere ting, og altså herunder forholdet til Liam. Det skriver Radio X.

LÆS OGSÅ: Liam på ti-årsdagen for Oasis-opløsning: "Noel burde skamme sig"

"Når alt kommer til alt, så var jeg nok ikke kommet nogen steder uden ham. Og han ikke nogen steder uden mig", udtaler han.
En reunion med Oasis ligger dog umiddelbart ikke i kortene: "Der er jo ingen grund til at forsøge at genskabe magien ved denne æras bedste band, når vi ramte den i røven i første omgang. Jeg ved godt, at vi lever i en tid fyldt med nostalgi og at alle håber at vi stimler sammen igen, men jeg er oprigtig når jeg siger, at jeg virkelig ikke tænker over det. Jeg spiller selv så meget Oasis som jeg gider, men det andet er ikke noget jeg spilder mange tanker på."

Noel, som siden Oasis-splittet har ageret frontmand i Noel Gallagher's High Flying Birds, er ligeledes i ukarateristisk godt humør omkring sin egen karriere. "Jeg elsker det jeg laver, jeg elsker at være mig og jeg har været igennem forskellige perioder som sangskriver. Lige nu er jeg midt i en periode, hvor jeg skriver sange og tænker; "hey, folk kommer nok til at hade det her.""
Ud over det, er der ikke meget der holder Gallagher beskæftiget eller distraherer ham fra sin musik. 
"Jeg har ingen hobbyer. Jeg kan ikke køre bil, jeg ryger ikke længere, jeg tager ikke stoffer, jeg kan ikke svømme og så kan jeg ikke lide at tage på ferie. 
Jeg kan lide fodbold, og det er sådan set det. Hvad ellers skulle jeg lave? Men jeg er ligeglad om jeg bliver sammenlignet med Oasis, fordi ingenting kan sammenlignes med det."

På trods af de til tider opblødende ord i broderens retning, er Noel ikke inviteret til Liams forestående bryllup med Debbie Gwyther. "Nej, jeg har ikke fået en invitation. Siden han ikke inviterede mig til de forrige fire, hvorfor skulle jeg så tage med til den her?" 

Se musikvideoen til førnævnte "One of Us" her. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA