x

Se: Chance the Rapper hylder Muhammad Ali

Se: Chance the Rapper hylder Muhammad Ali

I forbindelse med ESPY Awards (Excellence in Sports Performance Yearly Awards) – en pris, der hylder ekstraordinære bedrifter inden for sportsverdenen – kiggede den sjælfulde Chance the Rapper forbi. Se videoklip her forneden.

Netop sportsverden mistede i sidste måned en af de største udøvere, da den legendariske bokser og politiske aktivist Muhammad Ali døde efter en årelang kamp med sygdommen Parkinsons. 

Prisoverrækkelsen foregik i Los Angeles i går, og i løbet af aftenen indtog Chance scenen og greb publikum med en hidtil uhørt sang, der karakteristisk for rapperen var præget af klaverspil, gospel samt hans kraftfulde stemme. "Ingen smukkere, ingen visere, ingen bedre," lød en del af den endnu ikke udgivne sang. 

Cassius Marcellus Clay Jr., som han hed, før han tog navneskift til det mere kendte Muhammad Ali, er betragtet af mange som den bedste bokser nogensinde. I sin karriere nåede han at blive verdensmester i sværvægt hele tre gange – i henholdsvis 1964, 1974 og 1978. Ali blev nåede at blive 74 år gammel.

Den fulde optræden kan ses nedenfor.

Chance the Rapper offentliggjorde for nylig en turné der bringer ham forbi Danmark. Det er når han gæster Falconer Salen den 15. november - billetter kan nu via Billetlugen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA