x

Sidste navn til Oppenheimer er offentliggjort

Sidste navn til Oppenheimer er offentliggjort

Det danske psykedeliske rockband De Underjordiske er sidste navn på plakaten til den aarhusianske upcoming-festival Oppenheimer. 

De Underjordiske slog for alvor igennem på en velbesøgt koncert på Roskilde Festival sidste år og har sidenhen været den mest spillede kunstner på P6 Beat i flere måneder. Tidligere i år lukkede De Underjordiske den aarhusianske Spot Festival, hvilket kastede fem stjerner af sig.

Formanden for Oppenheimer Festival Jonas Thyrsted glæder sig over, at De Underjordiske på trods af arbejdet med deres andet album har takket ja til at deltage i éndagsfestivalen og siger om aftalen:

“De Underjordiske har på ganske få år spillet sig ind i toppen af psykedeliske rockbands herhjemme. Bandet er netop gået i gang med at skrive sange til en ny plade, og derfor er vi også stolte over, at de alligevel har valgt at sige ja tak til at lukke og slukke årets Oppenheimer. Så hvis man ønsker at opleve De Underjordiske live i år, skal det altså være på Oppenheimer”.

Over 170 bands ansøgte om at få lov til at spille til Oppenheimer Festival. En ekstern jury bestående af anerkendte branchefolk har valgt at vi i år, foruden De Underjordiske, kan glæde os til at høre: DIET, Aksglæde, Johann og Saint Best

Oppenheimer Festival har siden år 2000 kunne præsentere en række af upcoming bands, blandt andre Duné, The Blue Van, Fallulah, Velvet Volume og mange flere.

Oppenheimer finder sted på VoxHall i Århus lørdag den 17. september.

Billetter kan købes via VoxHalls hjemmeside.

Læs GAFFAs anmeldelsen af De Underjordiske fra Roskilde Festival 2015 her

Læs GAFFAs anmeldelse af De Underjordiske fra Spot Festival 2016 her

 

Du kan også nyde dansk psykedlisk rock fra De Underjordiske i klippet herunder

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA