x

Anna of the North er klar med ny single

Anna of the North er klar med ny single

Hun startede med at studere grafisk design, men endte på den anden side af kloden, i Melbourne, hvor hun mødte Brady Daniell-Smith, der gav hende kælenavnet ”Anna fra Norden”. De to fandt hurtigt ud af, at deres musikalske samspil gav pote. Kort efter udgivelserne af ”Sway”, ”Baby” og ”The Dreamer” befandt duoen sig på toppen af den anerkendte amerikanske musikblog Hype Machine. Singlerne tilsammen er blevet streamet over 30 millioner gange, og nu er Anna of the North kåret som ”Spotify Artist of 2016”. 

Man kan med andre ord sige, at siden Anna Lotterud og Brady Daniell-Smith dannede duoen Anna of the North for ca. to år siden, så har de haft travlt. I år har Anna of the North blandt andet været med på Kygos Europa-turné som opvarmningsband.

Den nye single ”Us” handler om ulykkelig kærlighed, som forsanger Anna Lotterud for øvrigt ser som en kreativ inspirationskilde, ifølge det britiske magasin i-D.

”Den handler om et forhold mellem to mennesker med en virkelig stærk forbindelse. Når det er så godt, at det er skidt for dig. Alle har kendt en helt særlig person, som man aldrig glemmer, men hvor timingen var dårlig”, siger Anna Lotterud om bandets nye single ”Us”, som du kan høre her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA