x

Hør ny sang med NovemberDecember

Hør ny sang med NovemberDecember

I dag kan indiefolk-bandet NovemberDecember præsentere deres nye single "Fire".

Det er ved at være to år siden, at det aarhusianske band udgav deres debutalbum "From The Swing Into The Deep", der kastede singlerne "Save Yourself" og "Battlefields" af sig. Begge numre modtog fin airplay på P4, og pressen sammenlignede det nye band med navne som The Lumineers og Fleet Foxes.

Nu er NovemberDecember tilbage i fornyet udgave. Begrebet "bevægelse" er for dem en helt essentiel størrelse, hvorfor bandet siden udgivelsen af deres debutalbum har gennemgået en musikalsk fornyelsesproces.

Af de nye indspilninger kan man forvente en fornyet og anderledes lyd. Det nye materiale vidner om, at bandet har bevæget sig i en mere rocket retning. Indspilningerne er mere straight-forward og varsler således om en fornyelse i sound og energi på bandets kommende album, som udgives i begyndelsen af 2017.

Derfor er det på mange måder en helt ny og opdateret udgave af NovemberDecember, som nu sender singlen "Fire" på gaden.

Lyt til det spritnye nummer her.

GAFFA har tidligere anmeldt NovemberDecembers debutalbum, hvor Michael Jose Gonzales blandt andet skrev:

"Bandets lyd og udtryk er meget autentisk klingende, og der er rigeligt med iørefaldende melodier at lade sig rive med af, og med den akustiske guitar helt fremme i lysbilledet er det lige, så de små hår rejser sig, og når de så skruer op for gassen som i The Fountain, er det slet ikke til at stå for."

Læs hele anmeldelsen her.

 

 

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA