x

Postpunk-pionererne fra The Pop Group gæster for første gang København

Postpunk-pionererne fra The Pop Group gæster for første gang København

Det britiske post-punk band The Pop Group gæster for første gang København, når de den 29. november klokken 20.00 giver koncert på spillestedet Jazzhouse. 

Sidste år gav The Pop Group deres første danske koncert nogensinde, da de spillede på VoxHall i Aarhus i forbindelse med Pop Revo Festival. En koncert, der af en begejstret GAFFA-anmelder kastede fem stjerner af sig til ordene: "(…) en af festivalens allerbedste koncerter, som forhåbentlig har kunnet inspirere de mange unge musikere i salen. The Pop Group må meget genre komme tilbage til Danmark snart igen.". Dét ønske bliver hermed opfyldt. Læs hele anmeldelsen af The Pop Groups koncert på VoxHall her.

Til koncerten i København vil gruppen blandt meget andet have deres kommende album "Honeymoon on Mars" med sig i baggagen. Foruden det nye album har gruppen også allieret sig med Dennis Bovell, der var producer på det legendariske album "Y".

The Pop Group udgav helt tilbage i 1979 deres debutalbum "Y" – et album, der i dag har klassikerstatus på post-punk-scenen, og de er et band, som både Nick Cave og Thurston Moore fra Sonic Youth har nævnt som en inspirationskilde. Gruppen gik i opløsning i 1981, men blev gendannet i 2010 og udsendte i 2015 deres første album i 35 år, deres kun tredje studiealbum, "Citizen Zombie".

Billetter til koncerten kan købes via Billetlugen.

I klippet herunder kan du høre nummeret "We Are All Prostitutes" fra 1980-albummet "For How Much Longer Do We Tolerate Mass Murder?": 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA