x

Se interview med Dizzy Mizz Lizzy inden aftenens koncert til Fredagsrock i Tivoli

Se interview med Dizzy Mizz Lizzy inden aftenens koncert til Fredagsrock i Tivoli

I aften kan du til Fredagsrock i Tivoli opleve et af Danmarks største rockbands, når Dizzy Mizz Lizzy går på scenen kl. 22:00

I den anledning har GAFFA, med hjælp fra Tivoli TV, fået en lille snak med bandet om, hvad vi kan forvente af aftenens koncert, og hvad bandets vildeste oplevelser på sommerens turné har været.

Bandets frontmand Tim Christensen udtaler blandt andet følgende:

"Det virker som om, vi er i rigtig god form og måske vores livs form. Det er 20 år siden, vi sidst har lavet en plade, så det er klart, at vi har været nervøse for, hvordan reaktionen ville være, når vi var ude og spille for publikum – om de bare ville stå og råbe på gamle sange, eller hvordan det ville være. Men jeg synes, det har været rigtig fint. De nye numre blander sig utrolig godt med de gamle, og modtagelsen er sgu nærmest ikke til at kende forskel på. Det virker som om, folk virkelig godt kan lide det nye, og det giver jo os blod på tanden til at ville det." 

Dizzy Mizz Lizzy blev genforenet tilbage i 2010 og udgav deres seneste album ”Forward In Reverse” i april 2016. GAFFAs Jan Opstrup Poulsen gav albummet fire stjerner og skrev blandt andet:

"Forward In Reverse er et let genkendeligt Dizzy Mizz Lizzy, der dog har fået en klædelig gråtonet lyd og stor tyngde i melodierne. Tim Christensens melodiøse sange fornægter sig ikke, men fokus er på samspillet med bassist Martin Nielsen og trommeslager Søren Friis, og trioen er blevet noget mere hårde i filten, der nu spiller en voksen og kontant hardrock."

Forrige uge havde vi desuden fornøjelsen af at fremvise musikvideoen til Dizzy Mizz Lizzys nyeste single "Love At Second Sight".

Se hele interviewet her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA