x

Premiere: Se den imponerende visuelle ep fra rap-soul-duoen BROER

Premiere: Se den imponerende visuelle ep fra rap-soul-duoen BROER

Brødrene Aleksander og Carlos Wind Demsitz udgiver i dag den visuelle ep "BROER", som også er titlen på deres musikalske makkerskab. Ep’en blander rytmestærk rap med soulet vokal og præsenteres i en halv times flot produceret videofortælling.

”BROER er vores fælles historie, der handler om at overkomme de barrierer, der holder os tilbage, italesætte det, der gør ondt og gå sammen ind i mørket for at komme stærkere ud på den anden side”.

Sådan beskriver brødrene det værk, som de igennem det sidste år har skrevet, indspillet, produceret, filmet og færdiggjort i samarbejde med et hold af gode venner og kreative folk, der, som de selv forklarer, lyttede til deres historie og dedikerede sig til projektet. Om tilblivelsen uddyber de:

”Den fortid og det forhold, vi har, har vi længe haft brug for at udtrykke. "BROER" er vores mulighed for at gøre det. Vores forhåbning er, at andre kan spejle sig i vores fortælling, favne deres egen historie og begynde at bygge bro mellem forskelligheder og uoverensstemmelser. Samtidig vil vi gerne udfordre folks idéer om fast definerede kategoriseringer og vise, at det er, når vi arbejder på tværs af genrer og opdelinger, at vi kan rykke os, bryde vores grænser og skabe noget nyt”.

I filmen følger vi to brødres kamp for at finde hinanden, og vi tages med på en rejse gennem skoven, under vandet, ind på børneværelset og over på den anden side af de brændte broer. Det mørke elektroniske lydbillede, den store vokaldynamik og de stærkt personlige tekster går i ét med billederne og gør "BROER – den visuelle ep" til en smuk, sammenhængende og seværdig oplevelse.

Musikken er skabt af Andreas P. Bjerring med mix og master af Milad Genius, Bertram Bækbo Hansen fra Bears In Tuxedos Productions har været fotograf og idéudvikler, William Find Friederichsen har været lysmester og kameraassistent, Aleksander og Carlos har skrevet teksterne, lagt vokalerne og også selv klippet og instrueret filmen, mens hovedrollerne spilles af Sylvester Mørkøv Poulsen og Albert Elnif. De resterende credits kan ses til sidst i filmen. 

Se "BROER – den visuelle ep" her.

Følg BROER på Facebook: https://www.facebook.com/broermusik

Oplev musikken live for første gang til Gimle Sound-Tjek i Roskilde den 21. oktober.

Den ene af de to brødre, Carlos Wind Demsitz, er i øvrigt også kendt som rapperen Mund de Carlo, hvis seneste ep "Ja nej måske" fik fire stjerner af GAFFAs Peter T. Aagaard og blandt andet følgende ord: "Hans krystalklare stemme er lige så genkendelig som hans originale ordspil og fænomenale flowteknik. Efter sidste års solide “Ordene først”, hvor skarpe punchlines blev leveret over boombap-beats, er Mund De Carlo denne gang ude i et mere eksperimenterende ærinde." Læs hele anmeldelsen her.

Den anden bror, r&b-sangeren Aleksander Demsitz, har udgivet ep'en "Skjulte smil" under kunstnernavnet Aleksander.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA