x

Tedeschi Trucks Band giver to koncerter på dansk grund

Tedeschi Trucks Band giver to koncerter på dansk grund

Den amerikanske bluesrock-gruppe Tedeschi Trucks Band gæster Danmark til foråret 2017 og giver koncert i henholdsvis Amager Bio i København 7. april samt på Værket i Randers 8. april.

Tedeschi Trucks Band gæstede for første gang Danmark i 2015 til en dengang udsolgt debutkoncert på dansk grund, og igen i år spillede det 12 personer store kollektiv, som føres an af ægteparret Susan Tedeschi og Derek Trucks (deraf bandnavnet), så igen i Danmark i forbindelse med en udendørs koncert på Amfiscenen i Odense. Siden da har de danske bluesrock-entusiaster fået ørerne op for Tedeschi Trucks Band, og til næste forår er det altså så igen muligt at opleve kollektivet på dansk grund.

Ensemblet debuterede tilbage i 2011 med albummet ”Revelator”, som indbragte gruppen en Grammy samt Blues Music Award. Året efter udgav Tedeschi Trucks Band det dobbelte livealbum ”Everybody's Talkin'', og i 2013 udkom studiepladen ”Made Up Mind", der blandt andet opnåede en førsteplads som Top Blues Album samt en samlet 11. plads på den amerikanske Billboard 200.

Når Tedeschi Trucks Band vender tilbage er det med materialet fra den seneste udgivelse ”Let Me Get By”, der udkom i januar og som er den første plade, hvor alle sangene er skrevet i Tedeschi Trucks Band-familien. De to koncerter er med i den europæiske del af turneen og vil hver bestå af to sæt.

Billetterne sælges fra 20. september klokken 10

Herunder kan du opleve Tedeschi Trucks Bands liveoptræden i sin fulde længde i forbindelse med dette års Southern Ground & Food Festival i Charleston:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA