x

Lambchop annoncerer nyt album samt koncert i København

Lambchop annoncerer nyt album samt koncert i København

Det amerikanske country/rock-band Lambchop gæster København den 27. februar, hvor de giver koncert i Lille Vega. Derudover har bandets frontfigur Kurt Wagner netop annonceret, at gruppen i næste måned, den 4. november, udgiver det nye album ”FLOTUS”.

”FLOTUS”, som er navnet på det kommende studiealbum, er en forkortelse af udtrykket "First Lady of The United States". Albummets indhold tager afsæt i Lambchop-forsangerens forhold til sin kone, og til at beskrive dette inddrager Wagner på sin egen vittige måde blandt andet Michelle Obamas indflydelse på sin mands politiske beslutninger. ”FLOTUS” indledes med nummeret ”In Care of 8675309”, der på mange måder læner sig op ad den musik, som Lambchop hidtil har lavet. Dog giver Wagner udtryk for, at han i tilblivelsen af albummets sange har eksperimenteret med ny audioteknik samt ladet sig inspirere af øvrige genrer såsom hiphop, r&b og soul. Dette kommer blandt andet til udtryk i nummeret ”The Hustle”, hvor elementer fra henholdsvis krautrock, tidlig electro, klaver og horn inddrages.

Kurt Wagner og resten af Lambchop kan som sagt opleves til næste år, mandag den 27. februar, i Vega, København, hvor bandets optræden løber af stablen klokken 21:00. Billetsalget er i gang.

Få en forsmag på "FLOTUS" herunder:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA