x

Gorillaz samarbejder med Jaguar Racing i ny kortfilm

Gorillaz samarbejder med Jaguar Racing i ny kortfilm

Gorillaz, der består af fiktive karakterer, med bagmændene David Albarn og Jamie Hewlett, begyndte i sidste måned en stigende aktivitet på diverse sociale medier, hvilket fik rygterne om et snarligt kommende album fra gruppen til at vokse. Tidligere på ugen rørte gruppen på sig endnu engang, dengang med multimedie-projektet "The Book of Noodle"

Nu medvirker den fiktive karakter Noodle i endnu en film, nemlig en kortfilm fra Jaguar Racing, hvilken er instrueret af Gorillaz’ egen Jamie Hewlett. Noodle er desuden erklæret som global ambassadør for mærket. "Vi er i førersædet, og vores fantasi er brændstoffet. Det er tid til at tage føringen og skabe en bedre fremtid", 'siger' Noodle om samarbejdet med Jaguar Racing.

Du kan se videoen i klippet herunder.

Tilbage i juli begyndte Hewlett at samle Gorillaz igen, men udtrykte i den forbindelse, at der ikke på noget tidspunkt ville kunne annonceres noget udgivelsestidspunkt for noget. Dette med den begrundelse, at det ville blive så godt og dermed færdigt, når bandet selv syntes, at er færdigt.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA