x

Videopremiere: X Factor-vinder Thomas Ring dulmer knust hjerte til nytårsfest

Videopremiere: X Factor-vinder Thomas Ring dulmer knust hjerte til nytårsfest

Sangeren og sangskriveren Thomas Ring, som en del nok husker som vinder af X Factor i 2010, er aktuel med en ny musikvideo til sin nyligt udsendte nytårssang "Stjernekaster". Thomas Ring fortæller følgende om videoen:

– Ideen til videoen er meget lig historien i sangen. Sangen er skrevet ud fra en nytårsfest, jeg var til i 2016. Det er en klassisk heartbreak-sang, som handler om at være til en nytårsfest og være blevet forladt af sin kæreste. Det paradoksale ved at være til det, som skulle være et af årets højdepunkter, og ikke kunne slippe tanken om sin ekskæreste og ikke kunne feste med sine venner. Man forsøger at dulme smerten med fest, alkohol og så videre, men lige lidt hjælper det. Man sidder fast i fortiden på dagen, hvor man burde se frem til det nye år.
 
– Videoen er i alt sin enkelhed en nytårsfest, hvor der rundt om mig er festglade, energiske mennesker, mens jeg ikke er stand til at kommunikere eller være med i festlighederne på grund af hjertesorgerne.
 
Thomas Ring har tidligere udgivet de engelsksprogede album "Sideways" og "Wrong Side of the Daylight", men er nu begyndt at synge på dansk.
 
Videoen er instrueret og klippet af Morten Routh Sørensen.
 
Se videoen nedenfor.
 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA