x

Kanye West udgiver filosofisk værk

Kanye West udgiver filosofisk værk

Nu ligger ydmyghed jo ikke ligefrem til Kanye "Min video kostede en million dollars, og Pamela Anderson var med i den" West, der sidste år optrådte som Jesus på coveret af Rolling Stone Magazine og udtalte, at blev Biblen skrevet i dag, ville han være med i den.

Nu har West sat sig sammen med forfatteren bag "Think, Think, Think, And Think Again: The Power Of Ideas Designed To Spark Change" J. Sakiya Sandifer for at skrive en bog fyldt med såkaldte "Kanye-isms".

Ifølge rapperen er bogen fyldt med "kreative, humoristiske og indsigtsfulde filosofier og anekdoter", der er blevet brugt på Kanyes vej til succes.

I vanlig selvudslettende stil forklarer Kanye, at bogen "besidder det samme vid og samme legesyge ironi og gennemborende indsigt", man finder i hans tekster. West fortæller desuden, at bogen er en mulighed for at få hans personlige budskab ucensoreret uden en fem-sekunders tv-forsinkelse eller medieforvrængning.

Det er allerede nu muligt at forudbestille bogen, hvis man savner visdomsord om at gå i Louis Vuitton eller Christian Dior samt observationer om at drikke Hennessy og Corona, og lur os om der ikke også er små gruk til folk, der vil høre mere om, præcis hvor stor en mester Kanye West er.

Thank you? Nej, Kanye – thank you!


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA