x

I Am Bones på miniturné

I Am Bones på miniturné

Den århusianske kvartet I Am Bones udgav 1. oktober sit andet album ”The Greater Good”, opfølgeren til 2005’s ”Wrong Numbers Are Never Busy” og ligesom dét udgivet på det markante Århus-selskab Morningside Records (Figurines, Oh No Ono, Under Byen med flere).

Pladen blander som debuten iørefaldende pop, indie-skævhed, lo-fi, metalliske støjudladninger og meget mere under ledelse af sanger og sangskriver Johannes Gammelby. Albummet har også fået fine anmeldelser, blandt andet i GAFFA, hvor Pelle Lohmann uddelte fire ud af seks stjerner og blandt andet skrev: ”Bandets helt store force er netop dets fornemme evne til at sammenflette det fandenivoldske med det poppet iørefaldende i et ofte fuldstændig uimodståeligt sammenkog.”

Jyske Vestkysten var godt nok ikke enige og uddelte én stjerne i en ultrakort anmeldelse, hvor musikken blev omtalt som ”metallisk britpop-larm” af et band, der ”råber og skriger”, og anmelderen mente ikke engang, Johannes Gammelbys mor (som i øvrigt kommer fra det sydvestlige Jylland) ville synes om musikken. Men lad nu det ligge...

I Am Bones drager nu ud på en lille miniturné, der bringer dem til følgende byer:

08. november - Pakhuset, Århus
09. november - Badstuen, Odense
10. november - Loppen, Christiania

Som en lille optakt har I Am Bones lagt en lille pakke til download på deres website. Pakken indeholder album- og demoversion af ”Home Is The One Corner Of Hell That Didn't Catch Fire”, åbningsnummeret fra "The Greater Good", en demoversion af”’Zeitgeist”, et cover af The Misfits' ”Hybrid Moments” og en video af, hvad gruppens pladeselskab beskriver som ”et sandt I Am Bones-øjeblik”.

I Am Bones' hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA