x

Suspekt er klar til at lægge Danmark ned med efterårsturné

Suspekt er klar til at lægge Danmark ned med efterårsturné

I februar udgav Suspekt deres sjette album, ”100% Jesus”. I weekenden færdiggjorde den eftertragtede trio sin komplet udsolgte koncertrække i Aalborg, Aarhus og København. Nu melder de sig klar til de danske landeveje med en efterårtour rundt i 18 byer samt en opstart på fire af sommerens festivaler.

GAFFAs anmelder Anders Hjortskov, belønnede Rune Rask, Andreas Bai-Duelund og Emil Simonsens nye album med seks stjerner, for vestegnens skrappe drenge står stadig. Efterfølgende tog Andreas Vedel Jensen ind og anmeldte koncerten i Scandinavian Congres Center i Århus, hvor Suspekt for anden gang i 2017 scorede hele seks stjerner af GAFFA – stor respekt for Suspekt. 

De tre garvede hiphoppere har fået blod på tanden efter de udsolgte forårskoncerter, så de fortsætter med at gå på scenen rundt i hele det danske land. Selvom bandet har været i gang i mere end 18 år, er begejstringen over endnu en tour på ingen måde svindende:

“Vi glæder os sindssygt meget til at komme ud på de danske spillesteder igen. Det er altid en fornøjelse at komme ud på de danske landeveje – det er der, Suspekt blev skabt og der, vi hører til, hvilket også er grunden til, at vi betragter os selv som spillemænd i ordets egentlig forstand,” siger Emil Simonsen alias Orgi-E.

Suspekt-fyrene medbringer gerne slavedrenge, flammekastere eller nøgne nonner på scenen, så det er aldrig til at vide, hvad showet byder på denne gang. De garvede hiphoppere blotter gerne sig selv for at opnå den nære kontakt med publikum. Til efteråret har trioen udtrykt et ønske om at komme et skridt tættere på deres fans, og de har indgået et samarbejde med Spotify for at nå målet:

”I bund og grund handler det om, at dine lyttevaner afslører, hvilken type Suspekt supporter du er; er du eksempelvis et Søndagsbarn, Proletar, Søn Af En Pistol eller en beskidt Kinky Fætter. Det gør det muligt for os at se, hvilket hit der er det største, i lige præcis den by vi er på vej til. Det rykker os et skridt tættere på vores fans, og hvem ved, måske kan det endda få indflydelse på, hvilke numre vi spiller hvor. Vi håber selvfølgelig på, at der er flest, som er drønhamrende liderlige, så vi kan få smidt tøjet undervejs,” forklarer Orgie-E.

 

Her kan du se, om Suspekt rammer din by:

Herning Rocker, Herning, 27. maj

NorthSide Festival, Aarhus, 10. juni

Tinderbox, Odense, 23. juni

Wonderfestiwall, Rønne, 19. august

For Evigt Hip Hop, Rødovre, 26. august

Forbrændingen, Albertslund, 27. oktober (udsolgt)

Gimle, Roskilde, 28. oktober

Sønderborghus, Sønderborg, 2. november

Kulturhus Svendborg, Svendborg, 3. november

Slagelse Musikhus, Slagelse, 4. november

Elværket, Holbæk, 10. november

Folkets Hus, Struer, 16. november

Turbinen, Randers, 17. november

Skive Theater, Skive, 18. november

Godset, Kolding, 23. november

Vejle Musikteater, Vejle, 25. november

Stars, Vordingborg, 30. november

Kulturværftet, Helsingør, 2. december

Jysk Musikteater, Silkeborg, 7. december

Nordkraft, Aalborg, 9. december

De Musiske Hus, Frederikshavn, 15. december

Tobakken, Esbjerg, 16. december

Store Vega, København, 27. december

 

Vil du vide, hvilken type supporter du selv er, så find ud af det lige her. Ellers kan du lytte til et af Bai-D, Orgie-E og Rune Rasks hits, ”S.U.S.P.E.K.T.”:

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA