x

Suspekt er ude med smuk musikvideo til "Lings Sang" – instrueret af hendes efterladte kæreste


Suspekt er klar med musikvideoen til den personlige og rørende "Lings Sang" fra bandets seneste album, "100% Jesus". En sang, der behandler tabet af ven og musikkollega Linkoban, der døde af kræft i februar 2016. Og ifølge drengene og hele holdet bag har det været lige så svært at få sat billeder på lyden, som det var at få teksterne på papir. Se videoen ovenfor.

– "Lings Sang" er det nummer, som vi uden tvivl har brugt mest tid på nogensinde, og det er det nummer, som betyder mest for os. Det har været svært at lave det, fordi der er så meget på spil, men vi valgte at tage den hele vejen, fordi vi syntes, det var det eneste rigtige at gøre. Stort set alle mennesker har prøvet noget lignende, og for os er det vigtigt, at emnet ikke bliver tabubelagt eller skubbet til side fordi det gør ondt, udtaler Emil "Orgi-E" Simonsen.

Musikvideoen er filmet og produceret af Martin Jensen, Lings kæreste og tætte ven af bandet. Kort efter Lings død blev Martin Jensen hevet med rundt af Suspekt-familien og har været med ude til næsten alt lige siden.

– Det har på mange måder også været en healingproces for mig selv at være med rundt efterfølgende. Alt, hvad der er i videoen er et resultat af, hvad der er sket, siden hun forlod os. Festivaler, arenashows, fødselsdage, ferier osv. Intet kan få hende tilbage, men vi kan gøre vores bedste for at hylde det helt igennem fantastiske menneske hun var – og ikke mindst hylde livet, udtaler Martin Jensen.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA