x

Morrissey annoncerer nyt album og tour

Morrissey annoncerer nyt album og tour

Den tidligere forsanger fra The Smiths har været katalysator for adskillige heftige overskrifter på vores domæne. Således synes den 58-årige brite at strø om sig med drama og diagnoser: Morrissey: Jeg har kræft, Morrissey hævder, at han har ebola, Morrissey: Jeg var død i ni minutter, Morrissey: Jeg blev udsat for sexchikane og ikke mindst Morrissey beder Cameron om at trække sig efter dyresex-rygter.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Morrissey har ageret subjekt i diverse mediestorme. Dog, når ovenstående er sagt, så er det måske på tide at vende blikket mod hans musikalske bedrifter. Efter et kuldsejlet forhold til sit tidligere pladeselskab Harvest Records har Morrissey nu signed med Bertelsmann Music Group, og således varsles hans 11. soloalbum “Low In High-School” at udkomme den 17. november 2017.

Tilbage i oktober 2014 blev det kendt, at Morrissey havde fået konstateret kræft. En diagnose, som han har været relativt åben omkring:

"De har fjernet kræftfyldt væv fire gange allerede, men hvad fa'n, hvis jeg dør, dør jeg. Og hvis jeg ikke dør, dør jeg ikke. Lige nu har jeg det godt. Jeg er bevidst om, at på nogle af mine nyeste billeder ser jeg usund ud, men det er, hvad sygdom kan gøre. Jeg kommer ikke til at bekymre mig om det, jeg kan hvile, når jeg er død."

Denne dystre udmelding fra Morrissey har imidlertid ikke stoppet ham fra at skrive sit kommende album færdigt, og envidere annoncere en tilhørende tour. Stadig afventende flere datoer har Morrissey indtil videre offentliggjort en lanceringskoncert i det moderne amfiteater Hollywood Bowl, Los Angeles.

Sidst der var nyt fra Morrissey, var tilbage i 2014 med albummet ”World Peace Is None of Your Business", hvor GAFFA gav ham fem stjerner.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA