Nyhed

Citybois uddeler scoretips på ny single

GAFFA.dk - Alt om musik

Citybois skyder weekenden i gang med en ny single, der efter eget udsagn er ”perfekt til klubben”. Singlen ”Jakke” er dog meget mere end ”mørke synthpads, små luksusrim og en dunkende 808 bass”. Der er også et indbygget scoretip.

”Lad mig hente din jakke”

Med nummeret adresserer drengene en situation i byen, som mange sikkert ofte har stået i. For hvordan får man en pige med hjem på en elegant – og galant – måde? Løsningen er ganske enkelt at spørge efter pigens jakke. Det er meget mere gentle, som de selv udtaler i en pressemeddelse om det dugfriske club-hit:


”"Jakke" er en sang, vi har skrevet omkring en situation, vi selv har stået i et par gange. Man står til den her fest, og ved ikke lige hvordan man får hende den søde pige med hjem. Tit er det et ja eller nej spørgsmål, men her formår vi at gøre det mere smooth ved at spørge hende, om vi ikke må hente hendes jakke – derfra er man mere gentle og kan langsomt få den hjem.”

Hør "Jakke" her (artiklen fortsætter efter sangen):


Sæt fuld knald på weekenden

At udgive sådan en single på en fredag er nok næppe tilfældigt. Så hermed et fredagshit og et scoretip, der helt sikkert vil blive aktuelt ud på de sene nattetimer denne weekend og mange derefter.

”Hvis du vil ta’ mig smider jeg alt for dig / dropper mine venner / jeg tror de forstår mig. / Klokken er mange / lad mig hente din jakke”, synger de. Så smooth kan det gøres.


Lyt efter ”Jakke” på dansegulvene landet over. God fest – og god weekend!

ANNONCE