Nyhed

Britisk sanger falder ned fra dansk altan

Gaffa.dk - Alt om musik

Den engelske sanger Samuel Preston fra bandet The Ordinary Boys overvejer at holde sig ædru de næste 30 år, efter han i fuldskab har været udsat for en voldsom ulykke i Danmark, skriver Ekstra Bladet.

Sangeren har delt et billede på sin Instagram, hvor han sidder i en kørestol, mens hans kæreste, der er fløjet til Danmark for at tage sig af ham, tager et billede af de to i spejlet. I opslaget forklarer han, at han i er faldet ud fra en altan på anden sal og har brækket benet fire steder og desuden har brækket bækken, hofte, fod, ribben, skulderblad, hånd og punkteret en lunge.

Selvom Preston heldigvis er i god behold, så tager han dog ikke let på oplevelsen. Han skriver: ”Jeg ved, at en klog mand en gang sagde ”boys will be boys”, men jeg drak seriøst for meget, og jeg var skødesløs, og vær sød ikke at misbruge dine privilegier. Jeg tror, jeg holder mig ædru de næste 30 år.”


Det fremgår ikke, hvorfor Preston er i Danmark, men det er ikke for at give koncert, da gruppen ingen koncerter har på programmet.

”Boys Will be Boys” er desuden The Ordinary Boys’ mest afspillede nummer på Spotify, så kommentaren indeholder også lidt selvironi.

The Ordinary Boys har haft tre album og fem singler på Top 20 i hjemlandet, og Samuel Preston medvirkede i den britiske udgave af ”Celebrity Big Brother” i 2006.



ANNONCE