Nyhed

Logic fortæller om stærkt budskab på seneste plade

GAFFA.dk - Alt om musik

”Når jeg sang ”you can do anything, you can be anything”, så var det i virkeligheden noget jeg sagde til mig selv, for jeg havde ikke andre i mit liv på det tidspunkt, som sagde de ting til mig”. 

For Logic var det en lang og følelsesmæssigt proces at realisere sit andet album The Incredible True Story fra 2015. Imidlertid var det alle reaktionerne på netop denne udgivelse, der fik ham til at kreere Everybody, der kom ud i maj 2017. En plade der har fået stor betydning for mange mennesker på grund af rapperens åbenhed om depression og ensomhed. I interviewet nedenfor sætter Logic ord på processen.

”Mine fans har sagt ”du var den stemme jeg aldrig havde” og så tænkte jeg hvad? Jeg var den stemme jeg aldrig selv havde, jeg forsøgte i virkeligheden at bakke op om mig selv” 


Især tracket "1-800-273-8255", som faktisk også er nummeret til den amerikanske nationale selvmordshotline, har ramt rigtig mange af Logics fans lige i hjertekulen. Alessia Cara og Khalid optræder på nummeret, og de tre arister modtog stående applaus efter deres optræden ved dette års Mtv Music Video Award show. 

”Derfor lavede jeg albummet Everybody som fanger så mange forskellige folks perspektiver og ikke længere mit eget – især med nummeret 1-800. Det nummer er så meget mere end blot selvmordsforebyggelse, det handler også om at finde lykke i sit liv. Du kan sagtens være i live og have et liv der føles som et helvede, så det er ikke bare at leve, men at være i live, i dit liv.” 

Logic spiller en udsolgt koncert i Danmark den 21. oktober i Amager Bio, så er man en heldig indehaver af en billet, har man sandsynligvis en stærk optræden i vente.


Se interviewet her:

Se Musikvideoen her:

Se Logics VMA optræden her:



ANNONCE