x

Father John Misty "troller" Taylor Swift… igen

Father John Misty "troller" Taylor Swift… igen

I kølvandet på Taylor Swifts nylige strid med kulturbloggen Popfront, som sammenlignede sangerinden med Hitler, hvorpå Swift truede med sagsanlæg, kommer Father John Misty glidende ind fra sidelinjen. Det gør han med endnu en tør tackling, hvor han – på ironisk vis – distancerer sig selv fra musikbloggermiljøet.

LÆS OGSÅ: Blogger sammenligner Taylor Swift med Hitler

I et nu slettet Facebook-opslag tager indiemusikeren tykt pis på Taylor Swift i et opslag, der lyder som følgende:

”Unødvendigt, som det måtte være, er det blevet mig bekendt, at min musik er blevet adopteret af en særlig online gruppering, som ser det passende at fortolke og præsentere det via deres egne ideologiske fordomme. Selvom jeg på ingen måde er associeret med denne gruppe, og jeg har foretaget adskillige forsøg på at distancere mig selv fra deres retorik og agenda, så føler jeg stadig et stærkt behov for at frasige mig al tilknytning til dem, så med hjælp med mit juridiske team og mange bønner kommer det: Musikblogging er og vil altid være komplet uacceptabelt i et civiliseret samfund – det samme er enhver, som påstår at være musikblogger eller associerer sig med musikblogging”.  

Artiklen fortsætter efter billedet

Opslaget slutter med følgende udsagn: ”Musikbloggingens kerne er ulighed – patologisk opsat på at fastholde et overherredømme på en bestemt slags musik frem for en anden, kun baseret på dets uforanderlige træk. Det er ikke velkomment her. Mange tak skal I have alle sammen”.

Det er ikke første gang, Misty driller Swifty, da han tilbage i 2015 uploadede to covernumre fra sangerindens 1989-album. Komplet som skulle de være fra The Velvet Undergrounds klassiske debutalbum fra 1967, med Andy Warhol cover-art og Lou Reed-vokalefterligning. Numrene fjernede han dog hurtigt igen, med en undskyldning om, at Lou Reed var kommet til ham i en drøm og havde bandlyst projektet. Misty krøb dog til korset et par uger senere og fortalte, at det var en løgn, og at han i bund og grund var træt af pressen og alt det bras, den var villig til at trykke. Mere er der vist ikke at sige om den sag. 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA