x

Outlandish tager afstand fra anklager

Outlandish tager afstand fra anklager

I sidste uge bragte ugebladet Se & Hør en artikel om Outlandish-medlemmet Isam B og hans forhold til et familiemedlem, der har været anklaget i en dansk terrorsag.

I en pressemeddelelse svarer Outlandish nu på anklagerne, og vi har valgt at bringe hele pressemeddelelsen her i uredigeret form:

"Kommentar til, at der igen er skrevet en usand historie om sangeren Isam Bachiri fra musikgruppen Outlandish. Denne gang i Se og Hør den 17. januar

Outlandish tager på det skarpeste afstand fra terror og for at sympatisere med terror.

Den samme journalist, som også stod bag den seneste usande historie om, at Outlandish ikke optrådte med en norsk sangerinde på DR's juleshow på grund af hendes påklædning, fremsætter igen falske anklager på en dybt usaglig baggrund.

Alle, der så DR's julekoncert på tv eller live ved, at dette ikke var sandt, eftersom gruppen og den norske sangerinde, Herborg Krakevik stod på scenen sammen.

Det gør de i øvrigt igen mandag den 21. januar til arrangement ”sangens år”, hvor Isam og den samme norske sangerinde, Herborg, synger duet.

Denne gang mener journalisten, at Isam påstået skulle have støttet terror i Danmark.

Fakta er, at Isam ganske rigtigt har kommunikeret med og foræret noget af sit tøj til et familiemedlem (Isams bror er gift med den frikendtes søster), som tidligt i sagen fra Glostrup var under mistanke. Samme person er senere frikendt og løsladt.

Isam har handlet som ethvert andet menneske af hvilken som helst tro, som oplever et nært familiemedlem eller slægtning komme i vanskeligheder, i det tilfælde, man tror på personens absolutte uskyld.

Outlandish er uforstående over for de usaglige anklager, som gang på gang bliver fremsat af den samme journalist i et usmageligt forsøg på at drive klapjagt på musikere af anden etnisk herkomst.

Mvh

Isam, Lenny og Waqas"


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA