x

Velvet Revolver eller Stone Temple Pilots?

Velvet Revolver eller Stone Temple Pilots?

Ifølge gigwise.com kribler det nærmest i den altid hattebeklædte guitar-hero Slashs fingre efter at komme i gang med indspilningerne af Velvet Revolvers tredje plade:

”Jeg har arbejdet på nogle idéer, og vi har haft nogle sessions, hvor vi alle sammen har været samlet og arbejdet på noget materiale. Det klør i mig efter at se, hvad denne her tredje plade kan blive til, for jeg tror den bliver fuckin' fantastisk.”

Slash håber på endnu engang at kunne arbejde sammen med Brendan O'Brien, der producerede Velvet Revolvers andet album ”Libertad”.

Mens Slash går med Velvet Revolver-drømme, ser det ud til at bandets forsanger, Scott Weiland, har planer om at hoppe med på den populære reunion-vogn.

I lørdags optrådte Weiland solo til et velgørenhedsarrangement i Florida, og ifølge contactmusic.com luftede den tatoverede sanger i den forbindelse tanker om en kommende Stone Temple Pilots-genforening. Udtalelserrne stemmer godt overens med et interview, Weiland gav til The Washington Post i sommer:

”Jeg har det som om, der kunne være et bedre sidste kapitel i historien [om Stone Temple Pilots -red.]. En bedre afslutning. Hvis planeterne står rigtigt, ved man aldrig, hvad der kan ske en dag.”

Planeterne må således være begyndt at infinde sig, eftersom Weiland er begyndt at lufte muligheden for, at fans igen får lov til at høre numre som ”Plush”, ”Big Bang Baby” og ”Lady Picture Show” live.

Weilands Stone Temple Pilots-planer ser altså ud til at kollidere med Slashs drømme om en snarlig tredje Velvet Revolver-udgivelse. Hvem der ser ud til at få sin vilje, er der på dette tidspunkt ingen meldinger om.

Slash har desuden udtrykt ønske om at arbejde på en solo-plade, der i bedste Santana-stil skulle indeholde optrædener fra diverse gæste-sangere.

Dette skulle der blive rigeligt med tid til, såfremt Weiland får trumfet sine reunion-planer igennem.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA