x

The Script giver dansk festivalkoncert

The Script giver dansk festivalkoncert

Nibe Festival offentliggør i dag sit første hovednavn: Det irske alternative pop/rock-band The Script kan skrives på plakaten i 2018. Næste års festival løber af stablen den 4. juli til 7. juli 2018.

The Script er i år aktuelle med albummet Freedom Child, hvorpå også kæmpehittet ”Rain” befinder sig. Og til sommeren 2018 pakker den irske trio tourbussen for at køre mod det nordjyske til en festivalkoncert, der forhåbentlig vil inkludere hitmagernes øvrige ørehængere som ”The Man Who Can’t Be Moved”, ”Hall of Fame” og ”Superheroes”.

Om bookingen udtaler festivalleder Peter Møller Madsen:

– The Script er et optimalt hovednavn på vores festival med masser af hits og en drøn-udadvendt attitude. The Script vil altid levere den fest, som passer så godt ind i festivalens DNA og publikums ønsker, siger han.

LÆS OGSÅ: Nelson Can begiver sig ud på danmarksturné

Hør ”Rain” herunder:

Artiklen fortsætter efter videoen

Peter Møller Madsen glæder sig over, at det for tredje år i træk er lykkedes den nordjyske festival at lande et stort internationalt navn.

– Vi har forhandlet med The Script gennem flere år, og imens er de bare blevet større og større. Og nu lykkedes det altså at lande dem som hovednavn – og det med en koncert, der bliver den eneste danske sommerkoncert i 2018.

Nibe Festival er fortsat i gang med sommerens bookinger. The Script er det første offentliggjorte navn til næste års festival.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA