Jon Nørgaard på turné i 2018

Jon Nørgaard på turné i 2018

Jon Nørgaard har netop overstået sin 15 års jubilæumsturné, hvor han blandt andet spillede for udsolgte huse både på Train og i Amager Bio og optrådte for sammenlagt knap 5000 personer. Nu har Nørgaard annonceret en ny turné i 2018, denne gang som en del af "Vi elsker 90'erne"-turnéen, som nu er udvidet til at hedde "Vi elsker 90'erne og det bedste fra 00'erne". Se datoer nederst.

Nørgaard udtaler: ”Jeg har nydt hvert eneste sekund på scenen. Samværet og festen med publikum har været magisk. Derfor kunne jeg simpelthen ikke takke nej til muligheden for at gøre det igen, da "Vi Elsker" ringede og spurgte, om jeg havde planer til sommer”.

Publikum kan godt have høje forventninger, for Nørgaard har eksempelvis en femstjernet GAFFA-anmeldelse i bagagen. Anmelderen Espen Strunk skrev blandt andet: (...) her, femten år efter sejren og det store gennembrud som teen-idol i 2002, bringer Jon det hele hjem”, ”(…) en fremragende fredag aften i nostalgiens tegn” og  ”(…) som popritual sidder sættet lige i skabet”.

LÆS OGSÅ: Forrygende genhør med en voksen popstar (anmeldelse af koncerten på Train 24. november)

Om sin deltagelse på touren siger Jon Nørgaard: ”Jeg var først barn og derefter teenager i 90’erne og elskede hele magien ved den tid. Jeg er glad for, at touren nu er udvidet til også at inkludere det bedste fra 00’erne og meget stolt af at repræsentere det årti. Jeg glæder mig meget til at dele scene med alle de store idoler fra 90’erne og kollegaerne fra 00’erne, hvor jeg selv havde førstnævnte som musikalsk underlægning til mit første kys i ungdomsklubben, min første forelskelse og alle de bedste fester i mit liv. Det bliver fantastisk.”

Det skal dog for god ordens skyld siges, at Jon Nørgaard kun kommer til at optræde i cirka 20 minutter ved "Vi Elsker"-koncerterne, da der traditionen tro også vil optræde mange andre kunstnere, blandt andre C + C Music Factory, Infernal, Diskofil, Blå Øjne, Mr. President, S.O.A.P. vs. Juice, Cut'n'Move, Emilia, Me & My med flere.

Tourplan for Vi Elsker: 

26. maj: Rødovre
2. juni: Aarhus
9. juni: Næstved
18. august: Holstebro
18. august: Aalborg
25. august: Odense

Jon Nørgaard har offentliggjort en video efter sidste nummer af koncerten i Amager Bio lørdag den 25. november. Hele fem minutter varede bifaldet, og et to minutters uddrag heraf kan du se her:

Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA