x

New Kids On The Block-genforening på trapperne

New Kids On The Block-genforening på trapperne

Der går for tiden vilde rygter om New Kids On The Block. Det aldrende drengeband overvejer efter sigende at følge tidens allerhotteste musikermode, nemlig gendannelsen.

Rygter er opstået og benægtet, hvorefter benægtelserne er blevet benægtet, så fans af de efterhånden ikke længere så nye knægte på blokken må være ved at gå ud af deres gode skind.

Rygterne startede, da New Kids On The Blocks hjemmeside pludselig dukkede op på nettet efter længere tids fravær. Herefter var People Magazine hurtige til at proklamere bandets genopståen fra de evige boyband-jagtmaker, hvilket hurtigt blev slået hen det tidligere bandmedlem Danny Wood på dennes MySpace-side.

Nu er Danny Wood imidlertid trådt frem med nye oplysninger om den eventuelt forestående genforening af gruppen. På hans MySpace-side kan man læse følgende:

”Jeg elskede at være en del af gruppen, og jeg har altid tænkt, at vi en skønne dag ville finde sammen igen – og man ved aldrig, hvornår den skønne dag vil komme.

Jeg kan garantere fansene for, at hvis genforeningen kommer til at finde sted, vil det første sted, de kommer til at høre om det, være på www.nkotb.com.”

På nkotb.com kan man for tiden se en montage af gamle fotografier, der kører over en ukendt New Kids On The Block-sang, der enten er ny eller uudgivet. Montagen slutter med teksten:

”Millioner venter på, at de kommer tilbage. Er du klar?”

Så der er meget, der tyder på, at fans roligt kan kridte danseskoene, finde lommetørklæderne frem og glæde sig til at give den gas til numre som ”Be My Girl”, ”Stop It Girl” og ”Cover Girl” (man fornemmer et tema) igen.

New Kids On The Blocks hjemmeside


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA