x

Eminem mister sine tekster

 Eminem mister sine tekster

Der kan være svært at holde styr på det hele, også for den supercoole og tjekkede Enimen. Det måtte rapperen erkende, da hen fredag (27-10) pludselig ikke kunne finde teksthæftet, med alle tekstrene til det kommende album med Eminems sideprojekt D-12 (Dirty Dozen).

Sidste gang Eminem så teksthæftet, lå det i en indkøbspose blandt en discman, nogen høretelefoner og en bunke cd'er, under en Delta Air Lines flyvetur fra Cincinnati til New Orleans, Da Eminem nåede New Orleans var teksthæftet pist versvunden.

Eminem's første album med D-12, som han har kendt tilbage fra før hans stjernestatus, forventes udgivet engang i Marts - April 2001. Pladen kommer ud på det nystartede pladeselskab Shady Records, der er en undergruppering af Dr. Dre's Aftermath. Albummet er ikke indspillet endnu - og udsigten til et instrumental album, klinger måske ikke så godt med fænomenet Eminem.

En "meget generøs" dusør udloves i gengæld til teksthæftet, så hvis du ved hvor det er, bedes du maile på adressen: [email protected]

Hvis du ikke lige kan kende Eminems håndskrift, er et andet markant kendetegn billedet af Britney Spears på forsiden - jo, den er god nok.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA