x

USO takker sine haters i ny sang og video


Den danske Aarhus V-rap-veteran USO er tilbage med en ny sang og tilhørende video. "Kære Hater" er titlen. Se videoen ovenfor.
 
"Kære Hater … jeg håber, du har det godt og det hele spiller”. Sådan lyder åbningslinjen i "Kære Hater", som er et åbent brev til haters og samtidig en opsummering af en række musikalske øjeblikke igennem USO's lange karriere.
 
“Sangen kan tolkes på flere måder. Der er flere lag – det er et tilbageblik på al den musik, jeg har lavet igennem de sidste 20 år, men på samme tid også et blik mod, hvad der venter i fremtiden,” siger USO og fortsætter:

"Det er selvfølgelig også en hyldest til alle de haters, jeg har haft igennem livet. De fortjener også at få noget opmærksomhed – for de giver mig motivationen og energien til at blive endnu bedre. Nogle vil nok blive sure over alt det “hate”, de møder i deres dagligdag. Især i denne social media-verden, vi lever i nu. Men jeg mener ikke, at man skal lade sig påvirke, i stedet bør man tage det som en indirekte kompliment. Jeg vælger at tage det hele med et smil og levere den gode energi, som jeg altid har gjort. Det andet må de haters selv om. Jeg tænker: jo flere haters – jo bedre går det”.

USOs karriere begyndte, da han tilbage i 1996, som bare 15-årig, fik en fjerdeplads ved DM i rap. Succesen fik luft under vingerne, da USO to år senere kom med i hiphop-gruppen B.A.N.G.E.R.S. sammen med L.O.C., Johnson og DJ Rescue, og tog for alvor fart, da han i 2001 fik et P3-hit med "I går var det en vild nat" featuring en ung Burhan G – en sang, der gav ham en P3 Lytterhit-nominering som den første rapper nogensinde.

USO, der blandt andet er kendt for sin dobbelt-tempo-rap, har også hittet med sange som "Vil, du, vil du" (2005), "Hold nu" (2007), "Hey Shorty" (2010, med Kato feauturing Johnson og USO), "Momentet" (2011, med L.O.C. feauturing USO) og "Klapper ad den" (2012). I 2011 blev han kontaktet af den amerikanske rapper Tech9ne til at medvirke på sangen "Worldwide Choppers" med en række af verdens hurtigste rappere, blandt andre Yelawolf, Twista, Busta Rhymes og Tech9ne selv.

USO har til dato udgivet fire album, fire mixtapes og senest ep'en Vi er så fine fra 2015.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA