Nyhed

HVASSÅDAIR: Hør ny sang fra turnéaktuelle L.O.C. - med markante gæster

Den aarhusianske raphelt er ude med første sang i to år og får hjælp af et par velkendte venner

Tidligere på måneden indledte L.O.C. sin sommerturné med en koncert på Skive Festival, og forude venter blandt andet Grøn-koncertrækken i otte danske byer til juli og et show på årets Smukfest. Og nu er der så endnu mere at glæde sig over for fans af det efterhånden 43-årige rapfænomen.

L.O.C. har nemlig udsendt sit første nye track siden 2021-udspillet Fuck L.O.C. Det drejer sig om sangen "Hvassådair" ("Hvad så dér?" på aarhusiansk, red.), hvor Liam O'Connor - alias L.O.C. - får selskab af de to ligeledes aarhusianske kolleger Marwan og USO.

Det er første gang i knap ti år, at de tre makkere udgiver musik sammen. Sidste gang det skete var i 2014, hvor de alle tre indspillede sangen "Min vej" til Marwans selvbetitlede, tredje studiealbum. Samme år agerede Marwan opvarmning på L.O.C.s danmarksturné. 


""Hvassådair" var soundtrack til utallige runder i tourbussen, uden nogensinde at have været indspillet, så det er en helt umådelig optur endelig at have fået det lavet. I selskab med de drenge bliver det aldrig nogensinde kedeligt," udtaler L.O.C. i en pressemeddelelse i anledning af udgivelsen. Han suppleres af USO:

 ”Selvom det er noget tid siden, vi alle tre har lavet en sang sammen, så føles det helt naturligt og som om, det var i går. I mellemtiden har vi alle individuelt lavet hver vores ting, men når vi samles, er det ligesom The Avengers i en Marvel-film… det er jo det, alle vil se!,” lyder det fra USO. Marwan tilføjer:

”Det er så optur at være samlet med både USO og L.O.C. igen på dette track. Det bliver sjovt, personligt og en kæmpe hyldest til vores hjemby Aarhus”.


Voldsomt vedkommende L.O.C. levede op til sit storhedsvanvid

 


ANNONCE