x

Gendannet Smashing Pumpkins-lineup lækket

Gendannet Smashing Pumpkins-lineup lækket

Genforeningen af Smashing Pumpkins har længe været rygtet på de sociale medier. Sidste nyt var dog, at det ikke ville være det helt originale lineup, da det originale medlem, bassist D’arcy Wretzky udtalte, at gendannelsen i hvert fald blev uden hende.

Det er billeder fra et photo shoot, der er lækket, og som angiveligt skulle være den genforenede besætning. Sanger, sangskriver og guitarist Billy Corgan og trommeslager Jimmy Chamberlain teasede nyt materiale på Instagram i sidste måned, og efterfølgende at de var i studiet med Rick Rubin. D'arcy Wretzky bekræftede genforeningen, selvom hun ikke selv skal tage del i den.  

Det er Billy Corgan, guitarist James Iha, Jimmy Chamberlain og Jeff Schroeder, der er at se på billedet fra photo shootet, som er blevet delt på de sociale medier. Schroeder skulle altså være den figur, der fylder lineuppet ud. Han spillede guitar med bandet tilbage i 2007, men hvem der skal fylde pladsen på bassen, er endnu uvis.


NME rapporterer at gruppen har 26 sange at arbejde med, og at fans derfor spekulerer i, om det kan resultere i endnu et dobbeltalbum som Melon Collie and the Infinite Sadness og Machina l/Machina ll. Corgan har delt endnu et billede, hvor han først og fremmest bekræfter, at det ikke er den sidste dag i studiet, og at han er glad for at lave musik igen. Se den fulde udtalelse i opslaget nedenfor. 

Smashing Pumpkins blev opløst i 2000, men gendannet i 2006, dog kun med Billy Corgan og Jimmy Chamberlin fra den oprindelige lineup. Året efter blev gruppen udvidet med guitaristen og keyboardspilleren Jeff Schroeder, og i 2009 med bassisten, keyboardspilleren og korsangeren Nicole Florentino og trommeslageren, keyboardspilleren og korsangeren Mike Byrne. De to sidstnævnte gik dog ud i 2014, og Chamberlin har også været ude af gruppen mellem 2009 og 2015.

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA