x

Adele på langsom hastighed lyder som Sam Smith

Adele på langsom hastighed lyder som Sam Smith

Ifølge en Twitter-bruger lyder Adeles stemme i nedsænket tempo meget lig Sam Smiths vokal. Hør selv nedenfor.

Hvis man har en dj-venlig pladespiller med variabel hastighed, kan man få meget underholdning ud af lidt. Det har en Twitter-bruger ved navn Jesse fundet ud af ved at nedsætte tempoet på Adeles hit "Hello", og vupti, så lyder hendes stemme pludselig en smule hen ad Sam Smiths vokal. De to sangere har da også flere ting til fælles: De stammer begge fra London og nyder massiv succes med ikke mindst deres sjælfyldte ballader.

Twitter-brugerne har moret sig meget over ligheden, og videoen er derfor vist mere end seks millioner gange på to dage, ligesom Jesses video er blevet retweetet mere end 150.000 gange i samme tidsrum.

LÆS OGSÅ: Første biografi om Adele på dansk er ude nu

Se videoen til eksperimentet herunder – artiklen fortsætter efter videoen:

LÆS OGSÅ: Sam Smith til Danmark for første gang

Det er ikke første gang, en årvågen musikelsker har gjort en sådan opdagelse. Tilbage i slut-80'erne morede flere dj's sig over, at Kylie Minogue-plader spillet på lav hastighed lød som Rick Astley. Da begge kunstnere sang numre skrevet og sunget af datidens meget produktive sangskriver- og producertrio Stock, Aikten & Waterman gik der sågar rygter om, at vokalen var sunget af den samme person, og at Minogue og Astley mimede til vokaler sunget af en helt tredje sanger i stil med Milli Vanilli. Rygter, som med tiden må siges at være manet grundigt i jorden.

LÆS OGSÅ: Dansk sanger afslører – jeg synger ikke mine egne sange


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA