x

Lunkne anmeldelser til The Storm

Lunkne anmeldelser til The Storm

I dag udkommer The Storms meget omdiskuterede debut-album ”Where The Storm Meets The Ground”, og pladen har ikke ligefrem imponeret de danske anmeldere.

I Ekstra Bladet har pladen fået 3 stjerner med på vejen, og det samme antal deler 24 timer, Nyhedsavisen og Urban ud.

Berlingske, Soundvenue og GAFFA har kun 2 stjerner til overs for ”Where The Storm Meets The Ground”, mens Politiken er mere positive og giver 4 hjerter i en anmeldelse, der dog handler mere om den danske jantelov end musikken.

B.T. uddeler hele fem stjerner til pladen, men fremhæver dog det bedste som værende pladens svulstighed over for, hvad anmelderen kalder "...et hjemligt rocklandskab, hvor minimalisme i meningsdannernes [øjne, red.] er det eneste, der giver mening."

Information deler ikke stjerner ud, men lægger sig i strømmen af negative anmeldelser.

Anmelderne har især bidt mærke i spinkelheden i Pernille Rosendahls stemme over for de svulstige rockproduktioner og manglen på melodier, der gør indtryk på lytteren.

Herudover kritiseres pladen for, trods stilsikkert image og produktion, at være decideret blodfattig, samt at det kan mærkes, at hverken Pernille Rosendahl eller Johan Wohlert var musikalske masterminds i deres tidligere bands.

Blandt overskrifterne på anmeldelserne kan nævnes ”Stormen er afblæst”, ”Ombrust Og Opblæst” og ”Overdramatsik Stormvarsel”, der alle vidner om en bred enighed blandt de danske anmeldere i dagspressen.

Helt skidt ser det dog ikke ud for The Storm, der får en pænere behandling af livsstilsmagasinerne. Her giver Arena og Woman begge pladen fem stjerner med på vejen, mens Costume og Where2go hver belønner med fire stjerner.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA