x

Se Drake indtage rollen som den moderne Robin Hood


Drake er aktuel med en video til sin seneste single “God’s Plan”, hvori han donerer spandevis af penge til højre og venstre i Miami, Florida – se selv videoen her.

“God’s Plan” er en af singlerne fra to-sangs-udgivelsen Scary Hours, der udkom i januar, og den følelsladede rapper går nu på gaderne med sin gavmildhed og familiefølelse. “Vi er intet uden vores mødre. Du er nødt til at sikre dig, at du kan tage dig af din mor også, uanset hvad du gør. Det er alt, vi har. Stol på mig. Det er også min verden,” fortæller Drake selv i klippet fra videoen.

“Budgettet for denne video var 996.631.90 dollars. Vi gav det hele væk. Fortæl det ikke til pladeselskabet” er præmissen, der sættes op for videoen, som viser en generøs Drake, der møder fans, fylder indkøbsvogne og giver kontanter og goder ud. 

LÆS OGSÅ: Drake beskyldt for plagiat af artwork

Der er store smil hele vejen rundt, og Drake virker i topform. 2017 var også et kæmpe år for det måske mest dominerende og sælgende navn i hiphop. Han var verden rundt med sin “Boy Meets World”-turné, også i Royal Arena, og storhittede med sit nye album “More Life” – og alt tyder da også på, at Drake er en livsglad dreng, der omfavner verden med store arme og kærlighed.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Drake, Royal Arena, 7. marts 2017

Videoen fremstår som en manifestation af udtrykket “Kanye attitude with Drake feelings” – i hvert fald den sidste del. Se det selv i videoen overfor. Har du savnet Drakes dejlige dansetrin fra “Hotline Bling”, kan du også føle de vibes igen i den nye video.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA