x

Så tæt var Guns N' Roses på en "ægte" genforening

Så tæt var Guns N' Roses på en "ægte" genforening

Bandets tidligere manager afslører detaljer om noget nær en "ægte" genforening.

I 2016 blev Guns N 'Roses genforenet, men under planlægningen af bandets genforeningsturné, Not In This Lifetime Tour, spekulerede man på, hvilke medlemmer af bandets klassiske besætning, der var involveret, og om det kunne kaldes "en reel genforening", når hverken guitaristen Izzy Stradlin, der forlod gruppen i 1991, eller trommeslager Steven Adler bidrog.

Det endte med, at det var vokalisten Axl Rose, der blev genforenet med guitaristen Slash og bassisten Duff MacKagan. Bandet har succesfuldt turneret i de sidste to år, blandt andet til en udsolgt Parken i juni sidste år, og til sommer kan Guns N' Roses opleves på Dyreskuepladsen i Odense onsdag den 6. juni.

LÆS OGSÅ: Guns N' Roses tilbage til Danmark

Nu er gruppens tidligere manager Alan Niven kommet med en udtalelse om, hvor tæt intetanende fans under en af stadionkoncerterne kom på en "ægte" genforening med besætningen, der indspillede et af de mest succesrige debutalbum gennem tiderne, Appetite for Destruction (1987).

LÆS OGSÅ: Anmeldelse af Guns N' Roses, Parken, juni 2017

Artiklen fortsætter under videoen.

Se musikvideoen til "Welcome to the Jungle" fra 1987:

Ifølge Society of Rock fortæller Niven, at Izzy Stradlin fløj ud til en af disse koncerter og deltog i lydprøven sammen med resten af bandet. Niven afslører ikke, hvilken koncert det var, men MetalSucks regner med lydprøven under koncerten i Cincinnati, hvor Steven Adler også var på scenen under fem sange.

"Noget må have provokeret ham, for han forlod lydprøven og dukkede aldrig op igen til flere lydprøver eller optrædener," siger den tidligere manager.

Da nyheden om Guns N' Roses-genforeningen kom frem i 2016, kommenterede Stradlin grunden til, at han ikke deltog i en senere slettet Twitter-besked.

Ifølge guitaristen var det et økonomisk spørgsmål og fordelingen af indtægterne fra turnéen, som forhindrede ham i at deltage.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA