x

Sepultura-brødre til Danmark

Sepultura-brødre til Danmark

For første gang i 12 år kommer metaldrengene Max og Igor Cavalera, tidligere Sepultura, på turné sammen, og de har endda nye sange med i bagagen. De udgiver deres debutplade som Cavalera Conspiracy den 25. marts.

Brazilianske Sepultura blev dannet i 1984 af brødrene Max og Igor Cavalera, Walter Silva, Paulo Pinto og Jairo Guedes, og efter nogle udskiftninger var de i 1996 efter udgivelsen af albummet "Roots" på toppen af deres karriere.

Men i 1996 ville bandet ikke forny en kontrakt med deres manager, der samtidig var Max Cavaleras kone, og han forlod derfor bandet og dannede Soulfly. Max Cavalera har haft succes med Soulfly i de sidste ti år, men efter Sepulturas udmelding om, at Igor Cavalera have forladt bandet for halvandet år siden, begyndte rygterne om et samarbejde at sprede sig.

Ved en mindekoncert for Max' stedssøn spillede de to brødre sammen igen, og siden er det gået et skridt ad gangen frem mod annonceringen af det nye album, der har fået titlen "The Time Is Now", samt turnéen der altså bringer brødrene til København.

I det nye band indgår Max på sang og rytmeguitar og Igor på trommer, Soulfly-guitaristen Marc Rizzo og Joe Duplantier fra Gojira på bas. Vi har tidligere på GAFFA kunnet røbe nogle sangtitler fra deres kommende album: "Inflikted", "Bloodbrawl", "Holy Poison", "The Doom Of All Fires", "Ultra-Violent", "The Exorcist" og "My Sanctuary".

Billetsalget starter på mandag 25. februar klokken 10 fra billetlugen.dk.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA