Nyhed

Sepultura indleder Europaturné i Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Brasilianerne spiller i Amager Bio næste november

Det brasilianske thrash metal-band Sepultura drager på Europaturné næste år, og de begynder i Danmark, nærmere betegnet i Amager Bio 4. november. Sacred Reich og Crowbar er special guests.

Turnéen kommer i kølvandet på gruppens seneste og 15. album, Quadra, der udkom i februar i år. Bandet var ellers klar til at drage på tour i 2020, men corona-pandemien ville det anderledes.


Gruppens sanger Derrick Green udtaler i en pressemeddelelse:

"Det har været et udfordrende år for os alle i hele verden, og vi er ekstremt glade for at kunne tage på landevejen igen. Vi glæder os til at rocke igennem med jer alle meget snart." 

Guitarist Andreas Kisser tilføjer:


"Vi kan ikke vente med at vende tilbage til scenen for at spille vores nye album Quadra og nogle af vores gamle sange. Europa er det territorium, jeg nyder mest at spille i, og vi savner jer så meget. Vi ses snart, SepulNation, pas godt på jer selv."

Sepultura blev dannet tilbage i 1984 af brødrene Max (sang, guitar) og Igor Cavalera (trommer), der dog begge har forladt bandet i henholdsvis 1996 og 2006. Siden har Max Cavalera dannet metalbandet Soulfly, og begge brødre har grundlagt et andet metalband, Cavalera Conspiracy.

Som nævnt vil det amerikanske thrash-band Sacred Reich og det amerikanske sludge metal-band Crowbar være special guests. Sacred Reichs sanger og bassist Phil Rind udtaler:


"Vi er meget begejstrede for at bekræfte disse datoer med vores venner Sepultura og Crowbar. Gå ikke glip af denne turné. Det bliver et brag. Vi kan ikke vente med at se jer."

Billetsalget begynder 16. december klokken 10 via ticketmaster.dk og amagerbio.dk

GAFFA anmeldte senest Sepultura live i 2017 på VoxHall, hvor vores anmelder var forholdsvis tilfreds.


LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Nye rødder?

Varm op med "Means to an End" fra det seneste album, Quadra:


 

ANNONCE