x

Kometer vandt MySpace Prisen

Kometer vandt MySpace Prisen

Danish Music Awards, der for første gang ikke bliver tv-transmitteret, har fået ny samarbejdspartner; MySpace. Prisuddelingen foregår lørdag og kan opleves live eller følges online på MySpace TV.

Men allerede inden prisuddelingen officielt finder sted, blev de første vindere offentliggjort. Årsag: Vinderne af MySpace-prisen får æren af at optræde til prisuddelingen.

Vinderne af MySpace Prisen blev Kiss Kiss Kiss, de unge gymnasie-indierockere fra Århus, Silkeborg og Randers. Bandet fik mere end 50.000 stemmer over de seneste dage og vandt foran fire andre nominerede. I alt har 140.000 været på MySpace og stemme.

Kiss Kiss Kiss består af trommeslageren William og bassisten Kristoffer fra Århus, guitaristen Mads Kristian fra Silkeborg samt sanger og guitarist Mads Koch fra Randers. De fire mødte hinanden på Mellerup Efterskole ved Randers sidste år, og siden er det gået stærkt.

Siden sommer sidste år har ynglingene varmet op for Dúné og Albert Hammond Jr. (som også er med i The Strokes) på hans Danmarksturné. I næste måned skal de varme op for The Floor Is Made Of Lava, og så skal de i øvrigt spille på den norske branchefestival by:Larm i denne weekend, inden de bliver fløjet ind til Danish Music Awards i København.

”Det er helt vildt det her. Vi har kun spillet i godt et år, og på lørdag står vi og spiller for den danske musikbranche i Danmark. Det bliver stort at åbne Danish Music Awards!” siger en stolt Mads Koch fra bandet i en pressemeddelelse fra MySpace.

Foruden Kiss Kiss Kiss skal Aura, Tina Dickow, Dúné, Volbeat (feat. Johan Olsen) og Anne Linnet (feat. Szhirley) optræde til DMA.

Læs og hør mere på MySpace:

Kiss Kiss Kiss

Danish Music Awards


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA