x

Thomas Blachman fortsætter i X Factor – på TV 2

Thomas Blachman fortsætter i X Factor – på TV 2

Det blev et ja tak

Fredag den 6. april løb den allersidste X Factor-finale over skærmen på DR1 med trioen Place on Earth og deres mentor Thomas Blachman som vindere. Det har længe været kendt, at talentprogrammet fortsætter næste år på TV 2, men det har været uvist, hvem der skulle være dommere. Nu bekræfter TV 2, at Thomas Blachman følger med X Factor til TV 2.

TV 2 åbner i dag for tilmelding til den kommende sæson.

Blachman udtaler selv til TV 2:

– Det er for mig et spørgsmål om at fortsætte en kamp for det, jeg tror på. I sin essens handler det om at skabe en større optimisme og frisættelse i vores lille land. I X Factor er det lykkedes mig at skabe mit eget format for det, midt i programmets format. Det er jo noget af det smukke ved programmet: Man kan bringe sig selv med ind i det og berige og forme det.

LÆS OGSÅ: Reportage: Den sidste X Factor-finale på DR – set fra skærmen

Nyheden er mildt sagt ikke nogen overraskelse, da Blachman har været den suverænt mest anvendte og medieeksponerede dommer i X Factor gennem årene, hvor han har været med i ni ud af 11 sæsoner. At opremse bare en brøkdel af hans meritter vil kræve en længere artikel, og en sådan skrev vi i sidste uge i forbindelse med X Factor-finalen, hvor vi også spåede, at Blachman ville gå videre til TV 2. Læs artiklen nedenfor, scroll hen til punkt 2) for at læse om Blachman.

LÆS OGSÅ: Syv ting, jeg har lært af 11 sæsoner med X Factor

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA