x

Premiere: Dør nr. 13 spreder vingerne og sætter af i ny musikvideo


Den danske rockgruppe Dør nr. 13 er klar med den nyeste skud på stammen – singlen “Født Til At Flyve” – og annoncerer tour til efteråret.

“Kim Larsen på speed” – sådan plejer gutterne fra Dør Nr. 13 at beskrive deres musik, og om deres spritnye single passer den beskrivelse bedre end nogensinde før.

“Født Til At Flyve” emmer af lyse sommernætter, løssluppenhed og ungdomsrus. Med en poppet lyd kombineret med synthesized postpunk og dansk lyrik, der trækker tråde til Gasolin og Kliché, giver Dør nr. 13 et yderst relevant bud på, hvor lys dansk rocks fremtid ser ud.

Musikvideoen er et sammenklip fra Dørens vilde koncert på Roskilde Festival 2017. Om selv samme koncert skrev GAFFA’s anmelder: “Med en pulserende bas og en fængende lead-guitar disponerer gruppen over et virkelig godt flow.”

Gruppen fortæller selv om nummeret: “Den er både et kys på munden og et slag i ansigtet. En hyldest til alle os, der går og føler os udenfor ind i mellem. Et kampråb for retten til at være det, du er, på dine helt egne præmisser, og ikke lade noget holde dig nede.”

Gruppen, der vandt Karrierekanonen tilbage i 2016, har tidligere udgivet ep’en Krigere uden vaaben. “Født Til At Flyve” er andensinglen fra bandets kommende album Verden I Flammer, der udkommer til september.

I samme omgang tager bandet også på efterårstour rundt i kongeriget. Du kan se datoerne herunder:

Verden I Flammer Tour:

25. oktober 2018 - Sønderborghus, Sønderborg

03. november 2018 - Huset i Hasserisgade, Aalborg

08. november 2018 - Dexter, Odense

09. november 2018 - Von Hatten, Randers

10. november 2018 - HQ, Aarhus

16. november 2018 - MantziusLive, Birkerød

17. november 2018 - Huset KBH, København

Flere datoer følger...


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA