Peter Sommer tager på akustisk efterårstour

Peter Sommer tager på akustisk efterårstour

”Dette her er dansk sangskrivning på et stadium, der nærmer sig C.V. Jørgensen, Kim Larsen, Allan Olsen og Sebastian (og, hvis man skal nævne en kvinde, Anne Linnet i hendes bedste stunder) fremført af en solid frontmand og et forrygende orkester, og det bliver trods enkelte skønhedspletter på vokalfronten ikke meget bedre på disse kanter.”

Således skrev GAFFAs Ole Rosenstand Svidt i en sjælden seksstjernes anmeldelse om Peter Sommer og Tiggernes koncert i Aarhus 25. marts i år, og nu er der mere godt nyt til Svidt og alle landets andre mange Sommer-fans, når den ”rigtige” sommer er forbi. Sammen med tangenttroldmanden Palle Hjorth tager Peter Sommer nemlig på efterårstour. Forinden kan Peter Sommer opleves på Orange Scene på årets Roskilde Festival samt på Heartland, Smukfest med flere. 

LÆS OGSÅ: Peters poetiske paradokser

Til efteråret spiller Sommer og Hjorth 20 koncerter rundt omkring i det danske, hvor de nye sange og gamle klassikere denne gang kan opleves i intime rammer. I fælleskab med Palle Hjorth på tangenterne indtager Sommer her scenen med sin vokal og guitar i Danmarks højloftede rum – kirkerne. Musikken fremføres her i enkle og rene udtryk, hvorom Sommer udtaler: 

“Nu er det, som at det hele skal frem i lyset og vises frem som det er: enkle, store kærlighedssange til vennerne, menneskene og danskerne, som har befolket mit tekstunivers. Sunget og forklaret, så det hele står rent og stærkt. Som et stykke med liv, som en chancetur på bagsædet af en andens liv. Der kunne være mit eget.”

PETER SOMMER "ALENE MED PALLE I VERDEN" DANMARKSTURNÉ EFTERÅRET 2018

19.09 Køge Kirke 

20.09 Aalborg, Budolfi Kirke

21.09 Nysted, BIO

22.09 Horsens, Horsens Ny Teater

03.10 Grenå, Kirke 

04.10 Struer, Folkets Hus

05.10 Randers, Turbinen

06.10 Ringkøbing, Generator

18.10 Viborg, Paletten

19.10 Silkeborg, Rampelys

24.10 Aarhus, Skt. Pauls Kirke

25.10 Hammel, Kulturhus InSide

26.10 Nyborg, Kino

27.10 København, Bremen Theater

01.11 Birkerød, Mantziuasgaarden

02.11 Odense, Dexter

03.11 Odense, Dexter

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA