x

Veto spiller på Det Kongelige Teater

Veto spiller på Det Kongelige Teater

Elektrorockerne indtager den fornemme scene til november

Veto har fået noget af et comeback i 2018, hvor elektrorockerne i februar udgav deres første album i syv år, deres fjerde album 16 Colors (de udgav dog to ep'er i henholdsvis 2012 og 2013). Dernæst tog de på en Danmarksturné, der blandt andet bød på udsolgte koncerter i både Store Vega og på VoxHall og ekstrakoncerter begge steder. 7. juli spiller bandet for fjerde gang på Roskilde Festival, og nu har de netop offentliggjort en koncert et sted, de aldrig tidligere har spillet.

Den 4. november slutter bandet nemlig året af i de fornemme rammer på Det Kongelige Teaters Gamle Scene til en sid-ned-koncert.

Koncerten er arrangeret af Dignity – Dansk Institut Mod Tortur, som en del af organisationens Music for Dignity-konceptet, hvor man præsenterer koncertoplevelser med markante danske og internationale kunstnere i udvalgte koncertsale. Dignity arrangerer ligeledes koncert med Love Shop 13. maj og WhoMadeWho 18. november, begge også på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Desuden kan de præsentere José Gonzalez & The String Theory i Musikhuset Aarhus 17. september og Operaen i København 18. september.

Alt overskud fra koncerterne går til Dignitys arbejde med at bekæmpe brugen af tortur og rejse midler til behandling af torturofre.

Dignity modtog i øvrigt Kronprinsparrets Sociale Pris på 500.000 kroner i 2017.

Billetsalget begynder fredag den 20. april klokken 10.

Varm op med en liveversion af titelnummeret fra 16 Colors fra DR Byens Studie 3:

 

 

 

 


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA