x

PREMIERE: Jærv klar med ny musikvideo


Sangerinden Amanda Glindvad og producer og keyboardspiller Mathias Pedersen Smidt er navnene bag den danske elektropopduo Jærv, som netop nu har premiere på deres nye musikvideo til singlen "Hvad end du gør".

Om singlen som udkom tidligere i år og vil være en del af duoens kommende debutalbum, fortæller Amanda Glindvad følgende: "Noget jeg især er glad over ved den her sang er, at jeg oplever, at den passer ind i mange forskellige situationer. Jeg kan både forestille mig den være soundtracket til en eftertænksom stund, lige så vel som den vil passe ind på et dansegulv."

"Vi er blevet ret hooked på ideen om at eksperimentere med Amandas vokal og dens mange nuancer. Både gennem forskellige rum, men især også gennem manipulationer af varierende grad." fortæller den anden halvdel af duoen producer og keyboardspiller, Mathias Pedersen Smidt. 

LÆS OGSÅ: Ufarlig ep fra danske JÆRV

I 2016 debutterede Jærv med ep'en Dit Hav og efterfølgeren Smuk og Ond i 2017, som GAFFA anmeldte med tre ud af seks stjerner og skrev følgende om: "Jeg er meget glad for, at firsernes synthpoptradition har fået en heftig revival hos den danske normcore-ungdom. Og JÆRV er helt sikkert godkendt – men det er også lidt ufarligt".

Senest spillede duoen til årets Spot Festival. De kommende festivaler for Jærv lyder blandt andet på Nibe Festival og Wonderfestiwall på Bornholm. 

Tidligere har Jærv fortolket "Barndommens Gade" af Annet Linnet. Lyt herunder til coveret.


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA