x

Ny single og video fra Pede B – med et sample fra TopGunn

Ny single og video fra Pede B – med et sample fra TopGunn

Pede B er i dag klar med anden-singlen til sit kommende album Over Askeskyen 3.

Det er ikke længe siden, at Pede B kommunikerede, at han ikke har tænkt sig at "Gå" nogen steder med den første single fra det kommende album Over Askeskyen 3, der udkommer den 7. september. Nu er han få uger senere klar med den nye single "Tricks" sammen med en dertilhørende musikvideo. Pede B og DJ Noize laver tricks på "Tricks": Stilen er tung og breakbeat-inspireret tilsat et klavertema, som fører tankerne over på en jazzbar.

"Nummeret startede med, at Noize klippede TopGunns vokal sammen med et samba-sample på en rigtig syret måde. Efterfølgende var vi enige om, at det var for godt til at smide væk. Vi fik lagt klaver og andre instrumenter på, der gav en live-stemning til nummeret, som jeg virkelig glæder mig til at spille på vores efterårstour," udtaler Pede B.

LÆS OGSÅ: Bundærlig, hårdtarbejdende, bundsolid

Konceptet for videoen har en ironisk og barnlig tilgang til fortolkningen af at lave "Tricks" – vi følger en ung dreng rundt i de københavnske gader på sit løbehjul, mens han rapper de tre vers i nummeret. Stilen er 90’er- og 00’er-inspireret fra hiphop-kulturen, og omgivelserne er skate- og graffitiprægede. I slutscenen ser vi den unge dreng køre forbi en cypher (med Pede B og hans faste supportgruppe), hvor drengen bryder ind i cirklen og ”gør sin ting”.

Se musikvideoen til "Tricks" her:


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA