Nyhed

Pantera-legenden begraves akkurat som sin bror

GAFFA.dk – Alt om musik

Vinnie Paul Abbott, trommeslager i Pantera og Hellyeah der døde af et hjertestop i sidste uge, vil blive begravet i en KISS-kiste, præcis ligesom sin bror, "Dimebag" Darrell Abbott.

Ifølge TMZ bliver Vinnie Paul Abbott begravet i en "KISS-kiste", der leveres af Gene Simmons og Paul Stanley. Kisten blev tilbudt som en gave på Vinnies families anmodning. Vinnie vil desuden blive lagt til hvile i noget af hans tøj, herunder hans hat, sko og skjorte. Se billeder på TMZ.

Den tidligere Pantera-trommeslagers bror, "Dimebag" Darrell Abbott, blev begravet i den originale KISS-kiste-prototype i 2004 efter sin utrolige død. Kisten viser ansigterne på de fire grundlæggere af KISS, KISS-logoet og ordene "KISS Forever".


Darrell var en stor KISS-fan og havde endda en tatovering af den originale KISS-guitarist Ace Frehley på brystet samt Frehleys autograf tatoveret ind i hans hud.

Vinnie Pauls bedste minde om KISS var, da Pantera fik tjansen som omvarmning på KISS' genforeningsturmé, hvor de turnérede sammen i 1997 i Sydamerika.

LÆS OGSÅ: Foo Fighters-trommeslager taler ud om overdosis


Et offentligt mindeceremoni for Vinnie Paul vil blive afholdt på søndag den 1. juli på Bomb Factory i Dallas, Texas. Fans, der er interesseret i at deltage i "Vinnie Paul: A Public Celebration Of Life", skal modtage et armbånd for at komme ind i Bomb Factory. Linjen for armbånd begynder klokken 12:00 uden for Bomb Factory før ceremonien starter klokken 3:33 p.m. Der vil ikke være forudgående billetter, linjer eller gæstelister.

Vinnies Pauls begravelse afholdes lørdag den 30. juni, hvor den private ceremoni også vil starte klokken 3:33 p.m. Efter lørdagens og søndagens ceremonier vil Vinnie blive begravet ved siden af sin mor og bror.

Artiklen fortsætter under Twitter-meldingen.


Får man lysten til selv at eje en KISS-kiste er dette muligt at erhverve sig, og samtidig kan den bruges som køleskab indtil den skal sænkes i jorden.


Vinnie Paul Abbott døde fredag den 22. juni i sit hjem i Las Vegas, 54 år gammel.

Se musikvideoen til "Cowboys from Hell" (1990) her:


ANNONCE